herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    31-08-2019
Tegenstander:    Dubbeldam mo17-2
Uitslag:     Uit Gewonnen 1 - 5

Geplaatst door Marina Finke op 31-08-2019

Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslag (geen titel)

Uitstekende start voor de meiden onder 17 van EBOH
(Dubbeldam mo17-2 – EBOH mo17-1 uitslag 1 – 5)

De eerste wedstrijd van het seizoen, de speelsters hebben er zin in evenals de coaches en het “meegereisde” publiek. Eindelijk mogen de talenten van mo17 hun kunsten weer laten zien en dat was te merken op het veld. Er werd de hele wedstrijd gespeeld met veel passie, strijdlust en teamgeest.
De ploeg van EBOH startte met maar liefst drie nieuwe meiden in de basis: Inge, Farah en Danique. Dit bleken echte versterkingen te zijn voor dit elftal. De meiden voorin (Farah en Ammisha) brachten veel snelheid en behendigheid terwijl Daylaina met regelmaat het spel goed verdeelde. De meiden creëerde veel kansen maar stuitte regelmatig op een goed keepende Dubbeldam keepster.
Een lastige afstandsschot van Daylaina werd niet goed verwerkt waarvan Farah wist te profiteren door de 0-1 binnen te tikken. Na de 0-1 willen de meiden gaan aanzetten onder leiding van aanvoerster Supharmy. Tot de schrik van de meiden, publiek en trainers schreeuwde Supharmy het uit en zakte naar de grond. Hierdoor waren de trainers genoodzaakt om te wisselen en kwam Aleyna erin. Wij hopen dat de blessure meevalt en een goed herstel voor onze oma van het elftal. Daylaina nam als jongste speelster de aanvoerdersband over. Het was afwachten hoe de meiden reageerde op het slechte nieuws maar Supharmy schreeuwde de meiden langs de kant naar voren en bleef vol passie haar team aanmoedigen!
De meiden luisterde goed en scoorde niet veel later ook de 0-2 door een goed opgezette aanval en het afronden van Ammisha. De meiden voorin legde veel afstand af in deze hitte maar wisten daardoor ook te profiteren want ook de 0-3 viel al snel door wederom Farah. Dubbeldam wist uiteindelijk iets terug te doen, door slordig balverlies op de middenlijn ging een speelster van Dubbeldam met de bal ervandoor. Alleen op de keeper af wist ze onze keepster Anique te verslaan in een één tegen één duel. De hele wedstrijd speelde de verdediging uitstekend samen ondanks met een nieuwe speler (Inge) op de cv wisten de meiden het goed dicht te houden. Nadia en Oliwia liepen op de flanken alles dicht en het centraal duo Carlijn en Inge blijkt een goede match.
Na de 1-3 hadden de gezusters Nadia en Oliwia er nog wel zin in. Samen gingen zij de strijd aan met de meiden van Dubbeldam door goed samenspel wist Nadia Oliwia voor het doel vrij te spelen. Oliwia wist wel raad met die vrijheid en maakte heel koeltjes de 1-4. Het was Daylaina met het slotakkoord met haar handelsmerk (afstandsschot) maakte ze 1-5.

Opstelling: Anique, Nadia, Carlijn, Inge, Oliwia, Tishiara, Ammisha, Danique, Supharmy, Daylaina en Farah (wissels Aleyna en Larissa).

Speelster van de week:
Spelerskeus: Ammisha, Farah en Supharmy
Trainerskeus: Ammisha

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


door Esther Bakker op 31-08-2019  


1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!